DOBRO DOŠLI !
 

 

SPO ''Lamela A'' Banovići

SPO ''Lamela A'' Banovići nalazi se u ulici Alije Izetbegovića bb u Banovićima. Objekat se sastoji od suterena,prizemlja i IV sprata, izgrađen je od materijala vrhunskog kvaliteta uz poštivanje svih tehničkih i građevinskih propisa. U objektu je ugradjen lift koji vodi od prizemlja do IV etaže.

U suterenu se nalaze podrumski prostori kao i garaže opremljene svim potrebnim elementima koje zahtijevaju ove vrste prostora.Prizemlje je projektovano od 4 poslovna prostora, sa mogućnošću proširenja, kao i smanjivanja korisne površine prostora dogradnjom pregradnih zidova.

 

Ulazna vrata i prozori svih poslovnih prostora su urađeni od visokovrijednih aluminijumskih profila, dok su podovi obrađeni visokokvalitenom glaziranom keramikom I klase.

Na etažama se nalazi po 4 stambenih jedinica,površine od 43,0 m2; 55,0 m2; 56,0 m2; 65,0 m2. Projektno rješenje i kvalitet stanova su na najvišem nivou po svim fazama radova počev od konstrukcije do završnih radova. Zidovi su termoizolovani , gletovani i bojeni po želji kupca stana , stolarija hrastova , pod od hrastovog parketa , prvoklasna keramika visokog standarda, sanitarije i kupatilska oprema I klase. Ulazna vrata su projektovana kao sigurnosna blind vrata, vanjska stolarija je od PVC šestokomornih krila, stubišta i stepenište je obrađeno glaziranom keramikom I klase, vrhunskog dizajna i kvalitata. Stanovi su veoma komforni, uradjeni po visokim standardima i zahtjevima modernog stanovanja i udovoljavaju svim sigurnosnim potrebama. Svaki stan je projektovan tako da ima dovoljno svijetla i dobre vizure i udovoljavaju svim sigurnosnim potrebama,te Vam omogućava potpunu privatnost.

U svakom stanu je instaliran interfon, ima posebno mjerenje potrošnje vode , struje i grijanja kao i instalacije priključka telefona,interneta i kablovske TV. Fasada je projektovana kao termofasada tako što su vanjski zidovi obloženi tvrdim fasadnim stiroporom debljine koja zadovoljava klimatske uslove ovog područja, bojena najkvalitetnijom silikatnom bojom. Vanjsko uređenje je projektovano prema najvećim standardima za kolektivno stanovanje.Takođe ,projektom vanjskog uređenja lokacije predviđen je dovoljan broj parking mjesta za stanare i goste.Parking prostor je osvijetljen svjetiljkama i stubovima vrhunskog dizajna. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
POČETNA | O NAMA | PROJEKTI | INFORMACIJE O KUPOVINI | GALERIJA | REFERENCE | KONTAKT
     
Copyright © GPP Banovići d.o.o.
Sva prava pridržana © 2013, by H@ck